Ett uppror är startat!

I arbetet med förberedelser inför Barnmässan i karlstad nu i helgen (21-23 mars) så är det en tanke som slagit oss. Det får vara nog. nu är det dags att vi faktiskt gör våra röster hörda. Vi vill inte utsättas för alla dessa kemikalier utan att själva kunna bestämma över det eller ej. vi vill kräva en starkare lagstiftning och en giftfri miljö för inte bara våra barn utan alla barn.

Vi har startat ett kemikalieuppror! Vi vill visa politiker att det är många som vill att lagstiftningen skärps och att barnen (och alla andra) skyddas. Namninsamlingen Kemikalieupproret har startats!

www.skrivunder.com/kemikalieupproret

I skrivande stund är det bara två underskrifter, Min och Malins. Vi hoppas att du vill vara nummer 3. Eller ännu hellre att du blir nummer 1000!
Skriv på! Så ska vi göra vårt bästa för att visa politikerna att medborgarna i landet Sverige, inte vill få sina hormoner störda.

Glöm inte bort att hälsa på hos oss och Naturskyddsföreningen i Karlstads kemikaliegrupp på Barnmässan om du är där. Vi står i lilla hallen.

Annonser

6 responses to “Ett uppror är startat!

 1. Hej håller med!

 2. Nej till gifter för våra barn och för vår jord!

 3. Instämmer fullständigt, nu får det vara nog! Hur och till vem har ni tänkt överlämna namninsamlingen?

 4. Tack för att ni startat detta!

 5. Otroligt bra initiativ! Heja er!!! jag har delat på min Fb, både privat och företagets och uppmanat alla att hänga på. Såg att ni nästan kommit upp i 1500 påskrifter. Fenomenalt.
  Önskar er en fin dag
  //Ebba

 6. Hej Ekopappan!
  Vi startade insamlingen lite snabbt utan att hinna tänka igenom allt sådant… Men det vore väl dumt att sikta på mindre än en audiens hos sittande regering? 🙂 Och dessutom se till att de andra partiernas partistyrelser får namninsamlingen också. Ett ”litet” mål är att få kemikaliefrågan till en valfråga detta supervalår och då är det viktigt att insamlingen uppmäksammas av samtliga partier.

  Men vad vi kan göra med den hänger också lite på hur många underskrifter vi får… Det krävs nog en del om miljöministern ska bemöda sig med att träffa oss.

  Något som är roligt är att redan har upproret uppmärksammats av en del politiker på twitter.
  Åsa Westlund, europaparlamentariker för S har favoritmarkerat en tweet om upproret, Adam Bergsveen, politisk sekreterare för Mps språkrör har retweetat, Stina Bergström, riksdagsledamot för Mp har skrivit under och Linda Wemmert, riksdagsledamot för M säger ”bra initiativ”.

  Nu gäller det bara att alla delar upproret så mycket som möjligt så att vi får så många underskrifter som möjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s